Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

De huidige aanbiedingen voor huurauto’s en bestelauto’s

Waarom huur je een auto bij MABI Mobility?

Bij MABI Mobility profiteer je van een aantal voordelen. Zo huur je altijd kilometervrij en kun je een auto huren zonder creditcard. Daarnaast zijn onze auto's allrisk verzekerd en is onze alarmcentrale 24/7 bereikbaar. Wel zo fijn.

Bij ons kun je de nieuwste modellen personenauto's en bedrijfswagens huren. Ons aanbod wisselt snel waardoor je vrijwel altijd in een jonge auto rijdt. Wil je een grote auto huren of juist een kleine? Een elektrische of een brandstofauto? En heb je specifieke wensen als een trekhaak of een automaat? Wij staan voor je klaar.

Een Hongqi E-HS9 huren bij MABI Mobility

Benieuwd naar de Hongqi E-HS9? Je kunt zowel privé als zakelijk deze grote, volledig elektrische SUV bij ons huren. Kies voor een E-HS9 Executive met maar liefst zeven zitplaatsen of kies de luxe President uitvoering met zes zitplaatsen.

Huur de Hongqi E-HS9 voor een korte periode óf kies juist voor een lange periode. Ga in dat geval voor een abonnementsvorm van maximaal 3 maanden en betaal €1.679 ex BTW per maand*. 

Wil je meer informatie over het huren van de Hongqi of hem direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op via accountsupport@mabimobility.nl of bel naar 088-292 60 00 om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

*Maximaal 2.500 kilometer in 3 maanden.