Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Bij MABI Mobility altijd een geschikte huurauto met trekhaak 

Een trekhaak is soms erg handig. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een aanhangwagen als je aan het klussen bent. Of aan het meenemen van je caravan tijdens de vakantie. Niet alle huurauto’s zijn hiervoor geschikt. Onze medewerkers helpen je graag om de juiste huurauto te kiezen die past bij jouw wensen. Het aanbod MABI Mobility huurauto's is groot, waardoor we voor iedere wens een passende oplossing hebben, zoals: Personenauto's, Stationwagens / MVP's, Personenbussen, Bestelbusjes en Verhuiswagens.

Reserveer direct een huurauto met trekhaak

Registreer een extra bestuurder voor jouw huurauto met trekhaak

Als je een lange reis gaat maken, is het fijn om een tweede bestuurder te hebben. Deze wordt voor een meerprijs geregistreerd. Reserveer je huurauto eenvoudig online. Vragen? Bel dan met onze afdeling verhuur. Zij helpen je graag met je reservering voor een auto met trekhaak. Je aanvraag wordt direct verwerkt.  

Met de huurauto naar het buitenland

Wil je met je huurauto naar het buitenland? Dat kan. Na overleg met onze verhuurafdeling mag je in de volgende landen rijden: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.  

Reserveer vandaag nog jouw auto met trekhaak online en ga zorgeloos met vrienden en familie op weg! Liever persoonlijk contact? Bel dan naar onze afdeling verhuur. Zij helpen je graag.

Vragen over het huren van een auto met trekhaak? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over een auto huren met trekhaak

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een vakantieauto met trekhaak?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een auto met trekhaak. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht, Purmerend en Zwolle. Het huren van een auto met trekhaak gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen. 

Wat is het trekgewicht van jullie huurauto’s met trekhaak?

Het trekgewicht verschilt per huurauto. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.