Auto huren in Den Helder

Op zoek naar een huurauto? Bij ons vind je een ruime keuze. 

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Den Helder en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Den Helder kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Den Helder aan de Ruyghweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Den Helder
Wij zijn geopend op afspraak.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Den Helder

Auto huren in de regio Den Helder? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Ruyghweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Den Helder

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Den Helder? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Ruyghweg. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de hele stad en omliggende gebieden. Denk hierbij aan Huisduinen en Julianadorp. Een reservering is bij MABI Mobility zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Den Helder

Kan ik bij jullie in Den Helder goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst.  

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Den Helder een auto huren voor een dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor een dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Den Helder