Auto huren in Almere

MABI Mobility is het adres voor autoverhuur in Almere en omgeving.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Almere en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Almere kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Almere aan de Transistorstraat 7. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Almere
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Bezoekersinformatie MABI Mobility Almere

Ons MABI Mobility-kantoor aan Transistorstraat 7 in Almere bevindt zich op de 1e verdieping aan de rechterzijde (unit 16, 3e deur).

Kom je te voet?
Bij aankomst kun je je melden bij de receptie van het pand, waarna jouw komst aan ons wordt doorgegeven en wij je komen ophalen. 

Kom je met de auto?
Tot 17.00 uur kun je je zich bij de slagboom melden, waarna je kunt doorrijden voor een parkeerplek. Kom je na 17.00 uur? Dan zal een medewerker van MABI Mobility de slagboom voor je openen, omdat de receptie dan gesloten is. Dit kun je van te voren afstemmen met MABI Mobility Almere via 036 – 537 78 00.

Vervoer huren in Almere

Auto huren in de regio Almere? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Huchtstraat ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Almere

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Almere? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Huchtstraat.  Almere is de snelst groeiende stad van Nederland. Centraal gelegen vlakbij Amsterdam en via de A6 en de A27 ben je zo vanuit Almere in omringende plaatsen als Huizen, Bussum, Muiderberg, Naarden, Laren, Eemnes, Zeewolde en Lelystad. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over een auto huren in Almere

Kan ik bij jullie in Almere een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Kan ik bij MABI Mobility in Almere een auto huren voor de vakantie?

Jazeker! Wij hebben een ruim aanbod auto’s van personenwagen tot bestelbus. Deze kan op verzoek worden geleverd met trekhaak - voor bijvoorbeeld de caravan, maar ook met navigatie of voor de wintersport met winterbanden. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Almere