Handgeschakeld of automaat? Je huurt ze bij MABI Mobility  

De een wil het liefst zelf kunnen schakelen met een auto. De andere kiest voor het comfort van een automaat. Bij MABI Mobility zijn beide opties in de verhuurvloot aanwezig. Geef bij het reserveren van een auto aan waar je voorkeur naar uitgaat en wij zorgen ervoor dat deze voor je klaarstaat. 

Auto met automaat huren

Auto met automaat huren het is zo geregeld

Ga je op vakantie? Of moet je een lange rit maken? In dat geval is het huren van een auto met automaat ideaal. Geef bij je huurreservering aan dat je een automaat wilt. Veel van onze huurauto’s zijn namelijk standaard handgeschakeld. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op om je reservering te bevestigingen. Als het door jou gekozen model niet beschikbaar is als automaat, bieden wij je een alternatief. 

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?
Altijd kilometervrij
Allrisk verzekerd
Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Veelgestelde vragen over een auto met automaat huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een auto met automaat?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een automaat. Onze vestigingen zitten onder andere in Amsterdam, Den Helder, Eindhoven, Rotterdam en Zaandam. Het huren van een automaat gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen.