Koelwagen huren

Extra koud vervoer. 

Direct een koelwagen huren

Huur een koelwagen en vervoer goederen tot 0 graden Celsius 

Heb jij goederen die gekoeld vervoerd moeten worden? Bij MABI Mobility huur je eenvoudig en snel een koelwagen. Onze Mercedes-Benz koelwagens zijn uitgerust met een koelmotor, waarmee de laadruimte tot maximaal 0 graden Celsius wordt gekoeld. 

Reserveer direct een koelwagen online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een persoonlijk voorstel.

Een koelwagen huren met uitgebreide service

Bij MABI Mobility Autoverhuur zijn alle voertuigen allrisk verzekerd. In geval van diefstal, ongelukken of pech is onze alarmcentrale 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Huur jij zakelijk een koelwagen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Deze uitgebreide dienstverlening is wat huren bij MABI Mobility uniek maakt. Maak een afspraak, onze verhuurexperts helpen je graag verder. Bel naar 088 292 60 00.

Veelgestelde vragen over koelwagen verhuur

Waar kan ik terecht voor het huren van een koelwagen bij MABI Mobility?

Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor het huren van een koelwagen. Onze vestigingen zitten onder andere in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Het huren van een koelwagen gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen. 

Wat kosten het huren van een koelwagen?

De prijs van het huren van een koelwagen hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de huur, het type bus wat je wilt, etc. Vraag online of telefonisch een offerte aan en wij maken een voorstel op maat.

Tot hoeveel graden koelt een koelwagen?

De koelwagens die bij ons kunt huren koelen tot 0 graden Celcius.

Meer informatie over koelwagen huren bij MABI Mobility?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?