Bestelbus huren

Gemakkelijk van A naar B met een bestelbus van MABI Mobility.

Direct een bestelbus huren

Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Een bestelbus huren bij MABI Mobility

Soms heb je als organisatie tijdelijk extra bestelbussen nodig of moet je privé net even wat meer vervoeren dan wat er in je eigen auto past. Wat de reden ook is, wij bieden altijd een huuroplossing op maat. Een bestelauto huren voor één dag of juist langer? Alles is mogelijk bij MABI Mobility.

Bij MABI Mobility huur je altijd kilometervrij

Huur je een bestelbus van MABI Mobility dan huur je deze zeer compleet. Zo is er altijd een allrisk-verzekering inbegrepen bij de huurprijs en worden alle bestelbussen kilometervrij verhuurd. Huur je zakelijk een bestelauto dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wil je extra opties en accessoires, zoals een extra inzittende verzekering, navigatiesysteem of het verlagen van je eigen risico? Ook dat is, tegen een meerprijs, mogelijk.  

Reclamevrije bestelbussen met airco huren

MABI Mobility heeft verschillende merken en modellen jonge bestelbussen te huur. Deze zijn onderverdeeld op basis van de grootte van de laadruimte en het maximale laadgewicht. Al onze bestelbussen zijn reclamevrij en hebben airco. Je hebt keuze uit verschillende opties en accessoires. Zo huur jij altijd de beste bestelauto. Neem contact op, onze huurexperts helpen je graag verder. 

Shortlease: een bestelbus huren voor langere tijd

Jij bepaalt hoe lang je een bestelbus bij ons huurt. Dit kan één dag zijn, maar dit kan ook voor een langere periode zijn. Dan kan shortlease ook een interessante optie zijn. Onze adviseurs bespreken graag je wensen en zoeken naar een oplossing op maat.

Vragen over het huren van een bestelbus?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over een bestelbus huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een bestelbus?

Ja, je kunt bij al onze vestigingen terecht voor het huren van een bestelbus. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht , Purmerend en Zwolle. Het huren van een bestelbus gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen. 

Zijn jullie bestelbussen reclamevrij? 

Onze bestelbussen zijn niet voorzien van reclame. 

Kan ik meerdere bestelbussen bij jullie huren?

Voor zakelijk gebruik bieden wij de mogelijkheid om meerdere bestelbussen te huren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.