Voordelig een elektrische auto huren bij MABI Mobility

Wil je een langere tijd een elektrische auto uitproberen? Of wil jij graag de CO2-uitstoot van je tripje minimaliseren? Huur een elektrische auto bij MABI Mobility!  Wij hebben verschillende elektrische auto's klaarstaan die je direct kunt huren. Denk hierbij aan de compacte stadsauto zoals de Renault ZOE. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een groter exemplaar zoals de Kia Niro en EV6, diverse Mercedes-Benz modellen en de imposante Hongqi E-HS9. We geven je graag advies over het huren van een elektrische auto en helpen je op weg met vragen over het opladen, de actieradius en meer. 

Reserveer online je elektrische huurauto

Bij ons kun je eenvoudig een elektrische huurauto online reserveren. Bekijk de verschillende auto's, selecteer de huurperiode en kies een verhuur-locatie bij jou in de buurt. Bij vragen staan we graag voor je klaar en het is ook mogelijk om telefonisch een auto te reserveren. Je kunt ons bereiken op 088 292 60 00.   

Huur de Hongqi E-HS9 bij MABI Mobility

Benieuwd naar de Hongqi E-HS9? Je kunt zowel privé als zakelijk deze grote, volledig elektrische SUV bij ons huren. Kies voor een E-HS9 Executive met maar liefst zeven zitplaatsen of kies de luxe President uitvoering met zes zitplaatsen.

Huur de Hongqi E-HS9 voor een korte periode óf kies juist voor een lange periode. Ga in dat geval voor een abonnementsvorm van maximaal 3 maanden en betaal €1.679 ex BTW per maand*. 

Wil je meer informatie over het huren van de Hongqi of hem direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op via accountsupport@mabimobility.nl of bel naar 088-292 60 00 om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

*Maximaal 2.500 kilometer in 3 maanden.

Extra services en mogelijkheden bij het huren van een elektrische auto

Ben je van plan ver te gaan rijden en wil je graag een extra bestuurder toevoegen? Wil je het eigen risico verlagen of zoek je specifiek een huurauto met winterbanden of een kinderzitje? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze informatiepagina met mogelijkheden en extra opties en geef bij jouw online huuraanvraag voor een elektrische auto je wensen aan. Liever persoonlijk contact? Ook dat is mogelijk om de opties te bespreken en te reserveren.

Veelgestelde vragen over een elektrische auto huren

Welke elektrische huurauto's heeft MABI Mobility beschikbaar?

Bij ons kun je een kleinere elektrische stadsauto zoals de Renault ZOE huren. Maar je kunt ook kiezen voor een grotere elektrische huurauto zoals de Kia Niro en EV6, diverse Mercedes-Benz modellen en de imposante Hongqi E-HS9. Heb je specifieke wensen voor de bagageruimte of het aantal zitplaatsen? Geef het aan in de zoekmodule of laat het ons persoonlijk weten in een huuraanvraag. 

Wat kost het huren van een elektrische auto bij MABI Mobility?

Dit hangt uiteraard af van de gekozen elektrische auto en de gekozen huurperiode. Vul jouw wensen in in onze zoekmodule en bekijk de actuele prijzen. 

Kan ik een elektrische Hongqi E-HS9 huren bij MABI Mobility?

Jazeker, je kunt de elektrische Hongqi E-HS9 voor een korte periode of voor een lange periode bij MABI Mobility huren. Je kunt zelfs kiezen voor een abonnementsvorm van maximaal 3 maanden.

Kan ik ook een elektrische auto huren met een trekhaak of winterbanden?

Opties en accessoires kunnen met de auto geleverd worden. Denk aan winterbanden, navigatie of een trekhaak. Je kunt dit meteen bij de huuraanvraag vermelden.

Elektrische auto huren bij MABI Mobility

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?