Bus met laadklep huren

Handig voor grote en zware spullen.

Huur een bestelbus met laadklep

Altijd kilometervrij
Allrisk verzekerd
Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Reserveer een bus met laadklep bij MABI Mobility

Ga je verhuizen of moet je zware en grote spullen vervoeren? Huur dan bij MABI Mobility een bus met laadklep! Wij leveren bussen met laadklep van hoge kwaliteit voor een scherp huurtarief. En dat volledig kilometervrij. Bekijk onze mogelijkheden en reserveer je bus met laadklep vandaag nog bij MABI Mobility. 

Bus met extra grote laadruimte

Je reserveert een bus met laadklep eenvoudig en voordelig bij MABI Mobility. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Sprinter met lift. Deze bus heeft een dieselmotor en een grote laadruimte van 18,5 m3. Je hebt hierbij de keuze uit een handgeschakelde bus of een automaat. Ook is het mogelijk om andere opties aan je reservering toe te voegen, zoals een inzittendenverzekering, navigatiesysteem of een lager eigen risico.  

Veelgestelde vragen over bus met laadklep huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een bus met laadklep?

Je kunt bij al onze 18 vestigingen terecht voor het huren van een bus met laadklep. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dordrecht, Purmerend en Zwolle. Het huren van een bus met laadklep gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen. 

Wat is de inhoud/ lengte van de bussen met laadklep die jullie verhuren?

De inhoud en lengte van onze bussen met laadklep verschillen per merk en model. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.  

Meer informatie over een bus met laadklep huren?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?