Zakelijk auto's of bestelwagens huren bij MABI Mobility

Tijdelijk behoefte aan extra personenauto's? Of kun je wel wat extra bestelwagens gebruiken voor het vervoeren van jouw goederen? MABI Mobility Autoverhuur biedt uitkomst. Als ondernemer heb je keuze uit een ruim assortiment jong gebruikte (bedrijfs-)auto’s die binnen 24 uur de weg op kunnen. Daarnaast heb je een vast aanspreekpunt en onze huurauto's zijn altijd reclamevrij. Je huurt flexibel op rekening en ontvangt achteraf een factuur. 

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. 

De voordelen van zakelijk auto's huren bij MABI Mobility

Bij MABI Mobility heb je altijd een vast aanspreekpunt voor zakelijke huur. Overleg met jouw MABI Mobility accountmanager de verschillende huurmogelijkheden, denk hierbij aan:   

  • Gemakkelijk op- en afschalen van je wagenpark
  • Altijd jong gebruikte en goed onderhouden auto's
  • Jij kiest de wagen(s) en bepaalt zelf de huurperiode
  • Dagverhuur én shortlease mogelijkheden
  • Haal- en brengservice
  • Geen vaste kosten
  • Geen zorgen over onderhoud of verzekering
  • Gemakkelijk één of meerdere auto's uitproberen

Wil je zakelijk huren bij MABI Mobility? Onze afdeling account support helpt je graag verder 088 292 60 00.

Shortlease als zakelijke huuroplossing

Wil je voor langere tijd één of meer personenauto's of bestelwagens huren? Dan is shortlease wellicht een interessante optie. Met shortlease profiteer je van de beste oplossing en beschik je binnen 24 uur over nieuwe of jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens. En heb je ze niet meer nodig? Dan lever je ze gewoon in bij de dichtstbijzijnde MABI Mobility-vestiging.

Een Hongqi E-HS9 huren bij MABI Mobility

Benieuwd naar de Hongqi E-HS9? Je kunt zowel privé als zakelijk deze grote, volledig elektrische SUV bij ons huren. Dit kan per dag, of voor een langere periode. Wij hebben een zeer aantrekkelijk actietarief vanaf € 48,19 per dag.

Veelgestelde vragen over zakelijk huren

Wat voor auto's kan ik zakelijk huren bij MABI Mobility?

Wij hebben een breed assortiment aan jonge personenauto's, personenbussen en bedrijfswagens. Denk hierbij aan stadsauto's, stationwagens, SUV's, bestelwagens, verhuiswagens en meer. Ook kun je de unieke luxe Hongqi E-HS9 huren, voor korte én lange periode.

Kun je zakelijk een auto huren voor één dag?

Dat kan zeker. Bij MABI Mobility bieden wij auto’s voor één dag aan, maar ook voor een week of maand en je kunt zelfs een auto huren tot 24 maanden. Dit noemen wij dan shortlease.

Kan ik voor een langere periode een auto of bestelwagen zakelijk huren?

Ja, dat kan Bij MABI Mobility bieden wij auto’s voor één dag aan, maar ook voor een week of maand en je kunt zelfs een auto huren tot 24 maanden. Dit noemen wij dan shortlease.

Kan ik een Hongqi E-HS9 zakelijk huren?

Jazeker, je kunt de Hongqi E-HS9 voor een korte periode of voor een lange periode bij MABI Mobility huren. Je kunt zelfs kiezen voor een abonnementsvorm van maximaal 3 maanden.

Hoeveel auto's kan ik tegelijk huren voor mijn bedrijf?

MABI Mobility heeft een groot wagenpark, dus je kunt bij ons grote aantallen auto’s huren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.

Zijn er vaste kosten verbonden aan het zakelijk huren van een auto of bedrijfswagen?

Nee, er zijn geen vaste kosten aan verbonden. Je huurt flexibel op rekening en ontvangt achteraf een factuur. 

Zakelijk huren bij MABI Mobility

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?