Mercedes-Benz bus huren

Ga voor een Vito of Sprinter.

Huur direct een Mercedes busje

Mercedes-Benz bedrijfswagen huren

Tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Huur dan bij MABI Mobility je Mercedes bedrijfswagen. Als grootste Mercedes-Benz dealer van Nederland hebben wij een breed aanbod bestelbussen. Denk bijvoorbeeld aan de Mercedes-Benz Vito. Deze is ook te huur met dubbele cabine. Zoek je juist naar meer laadruimte? Huur dan de Mercedes-Benz Sprinter. 

Neem contact op voor meer informatie of huur direct jouw Mercedes-Benz bestelwagen. 

Een Mercedes-Benz bestelwagen huren doe je bij MABI Mobility

Je huurt je Mercedes bus of vergelijkbare bestelbus snel en eenvoudig online. Kies het gewenste model en meldt eventueel extra bestuurders aan. Ook is het mogelijk om een lager eigen risico in te stellen. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar onze afdeling verhuur. Onze medewerkers informeren je over de beschikbaarheid van onze Mercedes busjes. Ook vertellen ze graag meer over eventueel andere modellen met vergelijkbare opties en laadruimte. Huur nu jouw Mercedes-Benz bestelwagen voor een scherp huurtarief met de kwaliteit en service van MABI Mobility.  

Waarom huur je een Mercedes bedrijfswagen bij MABI Mobility?

Met een Mercedes-Benz bestelwagen van MABI Mobility ga je zorgeloos op pad dankzij:

  • Scherpe huurtarieven
  • Huren zonder meerprijs per kilometer
  • Huren is mogelijk zonder creditcard
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bus huren

Welke Mercedes-Benz bussen kan ik bij MABI Mobility huren?

Je kunt bijvoorbeeld een bestelwagen huren of een personenbus. Neem contact op om jouw wensen te bespreken en om vrijblijvend een persoonlijk voorstel te ontvangen.

Wat kost het huren van een Mercedes-Benz bus?

Dit hangt af van de gekozen Mercedes-Benz bus en de huurperiode. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel.

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een Mercedes bus?  

Wij doen ons best om aan je vraag te voldoen, maar moeten altijd kijken naar de beschikbaarheid. Als er geen Mercedes bus beschikbaar is dan krijg je een model mee met vergelijkbare opties en laadruimte. 

Meer informatie over het huren van een Mercedes-Benz bestelwagen?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?