Auto huren in Rotterdam Zuid

Personenauto's, personenbusjes en bestelwagens. Bij MABI Mobility vind je jouw huurauto.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Rotterdam Zuid en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Rotterdam Zuid kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Rotterdam Zuid aan de Laagjes. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Rotterdam Zuid
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Rotterdam Zuid

Auto huren in de regio Rotterdam Zuid? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Laagjes ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Rotterdam Zuid

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Rotterdam Zuid? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Laagjes. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de stad. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Dordrecht, Delft en Zoetermeer ben je zo bij onze vestiging. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Rotterdam Zuid

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Rotterdam Zuid goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst.  

Kan ik bij jullie in Rotterdam Zuid een auto huren voor een dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor een dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Rotterdam Zuid