Auto huren in Eindhoven

Bij MABI Mobility vind je een ruim assortiment huurauto's. Bekijk ons aanbod en huur kilometervrij.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Eindhoven en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Eindhoven kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Eindhoven aan de Europalaan. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Eindhoven
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Eindhoven

Auto huren in de regio Eindhoven? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Europalaan ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Eindhoven

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Eindhoven? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Europalaan. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de stad. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Veldhoven, Best, Nuenen en Geldrop-Mierlo ben je zo bij onze vestiging. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Eindhoven

Kan ik bij jullie in Eindhoven een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie ook een auto vanaf Eindhoven Airport?

Een huurauto van MABI Mobility haal je als particulier altijd op onze vestiging op. Onze vestigingen zijn doorgaans goed met het openbaar vervoer te bereiken.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility Eindhoven