Auto huren Amersfoort

MABI Mobility is het adres voor autoverhuur in Almere en omgeving.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Amersfoort en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Amersfoort kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Amersfoort aan de Ruimtevaart. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Amersfoort
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Amersfoort

Auto huren in Amersfoort? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Ruimtevaart ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Amersfoort

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Amersfoort? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Ruimtevaart.  Amersfoort ligt centraal in Nederland en onze verhuur vestiging in de stad is goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen. Je huurt dus ook eenvoudig een auto bij onze vestiging vanuit omliggende plaatsen als Vathorst, Schothorst, Hoogland, Leusden, Baarn, Soest en Bunschoten-Spakenburg. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Amersfoort

Kan ik bij jullie in Amersfoort een auto huren zonder borg?

Dat kan helaas niet. Wij rekenen altijd borg. Deze  is opgebouwd uit de verwachte huursom, het eigen risico + € 80,- voor de brandstof. Deze borg laat je achter bij het begin van de huurperiode op de MABI Mobility vestiging. De borg en huur betaal je met je creditcard (wij accepteren MasterCard, Visa en American Express) of pinpas. 

Kan ik bij jullie in Amersfoort een auto huren voor 1 dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor één dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Kan ik bij jullie in Amersfoort ook een automaat huren

Jazeker! Wij hebben een ruim aanbod auto’s met een automatische transmissie. Bij de offerte aanvraag kun je deze wens kenbaar maken. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Amersfoort