Bestelwagen huren

Keuze uit een breed aanbod van bestelwagens.

Huur een direct bestelwagen, verhuiswagen of koelwagen

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Huur je bestelwagen bij MABI Mobility

Heb je een extra busje nodig voor het vervoeren van goederen of ga je verhuizen? Huur een bestelwagen, verhuiswagen of koelwagen bij MABI Mobility. Of het nu voor een korte huurperiode is of voor een shortlease, onze huurexperts helpen je graag verder. Bekijk ons aanbod, reserveer direct jouw bestelwagen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfswagen huren bij MABI Mobility

Specifieke klus? Vind de ideale bedrijfswagen

Huur een bestelwagen bij MABI Mobility, hoe werkt het?

Heb je tijdelijk een bus nodig voor je bedrijf of heb je een evenement? Ga je verhuizen of heb je een nieuwe inrichting gekocht? Bij MABI Mobility vind je een uitgebreid aanbod van bestelwagens om jouw spullen veilig en snel van A naar B te verplaatsen. Het huren van een bestelwagen bij MABI Mobility is eenvoudig en werkt zo:

1. Geef je wensen op

Selecteer de gewenste locatie, datum van ophalen en terugbrengen, het type auto en klik op 'kies je huurauto'

2. Kies het gewenste vervoer

Selecteer de bestelwagen die voldoet aan al je wensen en selecteer eventueel de gewenste extra opties.

3. Reserveer gemakkelijk online

Kies of je direct via iDEAL betaald of reserveer de bus. In je e-mail ontvang je een bevestiging van de reservering.

Bekijk ook ons aanbod in personenvervoer

Naast bestelwagens verhuurt MABI Mobility ook auto's in alle segmenten. Zo verhuren wij ruime auto's voor het hele gezin, personenbussen en compacte stadsauto's. Voor elk doel hebben wij wel een juiste oplossing. Bekijk de mogelijkheden online of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie en advies. Liever bellen? Dat kan: 088 292 60 00.

Veelgetelde vragen over bestelwagens huren bij MABI Mobility

Wat voor bestelwagens kan ik bij MABI Mobility huren?

Je kunt bij ons alle typen bedrijfswagens huren. Denk aan kleine bestelwagens, middelgrote of grote. Daarnaast hebben wij verhuiswagens, koelwagens en rolstoelwagens. Neem contact met ons op wanneer je een specifieke wens hebt wat betreft het huren van een bestelwagen.

Hoe lang kan ik een bedrijfswagen huren bij MABI Mobility?

Dat bepaal jij. Je kunt hem één dag huren of kiezen voor een langere periode, dan kan shortlease wellicht een optie zijn.

Wat kost het huren van een bestelwagen bij MABI Mobility?

Dat hangt af van het gekozen soort bestelwagen en de duur van de gewenste huurperiode. Je huurt een bedrijfswagen voor zo'n €71 per dag. Echter, hoe langer je huurt hoe goedkoper je stuurt. Neem voor een vrijblijvend voorstel contact met ons op.

Heeft MABI Mobility ook verhuiswagens die ik kan huren?

Ja, bij MABI Mobility kun je allerlei soorten bedrijfswagens huren. Denk aan kleine bestelwagens, middelgrote of grote. Daarnaast hebben wij dus ook verhuiswagens, koelwagens en rolstoelwagens. Neem contact met ons op wanneer je een specifieke wens hebt wat betreft het huren van een bestelwagen.

Vragen over het huren van een bestelwagen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om je vraag snel te kunnen beantwoorden.
 

Vind een van onze autoverhuur vestigingen door heel Nederland