Rolstoelbus huren

Veilig vervoer voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking bij MABI Mobility.

Reserveer direct een rolstoelbus

Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Een rolstoelbus met ruimte voor vier rolstoelgebruikers

Bij MABI Mobility kun je eenvoudig en snel een rolstoelbus huren. Wij hebben een aantal Mercedes-Benz Sprinter personenbussen omgebouwd om mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking veilig te kunnen vervoeren. Zo zijn er bijvoorbeeld extra veiligheidsgordels en is er een elektrische lift aanwezig. In totaal is er plaats voor vier rolstoelgebruikers. Het huren van een rolstoelbus is dus zeker geschikt voor een groepsactiviteit. 

Reserveer direct een rolstoelbus online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, advies of een voorstel.

Uitgebreide service bij het huren van een rolstoelbus

Een rolstoelbus heeft standaard een allrisk-verzekering. Verder is onze alarmcentrale 24 uur telefonisch bereikbaar in geval van diefstal, ongelukken of pech. Wil je een rolstoelbus huren? Reserveer nu direct online of bel naar 088 292 60 00.

Vragen over het huren van een rolstoelbus?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over een rolstoelbus huren

Hoeveel personen kunnen er in de rolstoelbus?

Er kunnen in totaal vier rolstoelgebruikers vervoerd worden.  

Wat kost het huren van een personenbus?

Neem voor meer informatie en een passend voorstel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar 088 292 60 00.

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een rolstoelbus?

Je kunt bij al onze vestigingen terecht voor het huren van een rolstoelbus. Onze vestigingen zitten onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Hoofddorp, Utrecht, Breda, Eindhoven en Groningen. Het huren van een rolstoelbus gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch op 088 292 60 00  plaatsen.