Een stationwagen of MPV huren

Ruimte, comfort en plezier in een huurauto van MABI Mobility. 

Reserveer direct een stationwagon of MPV

Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Huur een stationwagen of MPV bij MABI Mobility

Heb je behoefte aan meer zitplaatsen of meer bagageruimte? Huur een stationwagen of een MPV bij MABI Mobility! Bij ons heb je keuze uit veel verschillende groottes en soorten en huur je altijd kilometervrij. Zo rijd je zonder zorgen en krijg je geen kosten achteraf. Daarnaast heeft MABI Mobility vestigingen door heel Nederland, dus is er altijd een locatie in de buurt. Reserveer jouw station of MPV eenvoudig online, neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen of kom langs in een van onze vestigingen.

Een familieauto huren: ruimte tot wel 7 personen met een MPV of stationwagen

Een MPV of stationwagen biedt ruimte tot wel zeven personen én heeft voldoende bagageruimte. Ideaal dus voor het huren voor een tripje met het gezin of met een aantal vrienden, ver weg of dichtbij. De MPV's en stationwagens die je bij ons kunt huren zijn standaard rijk uitgerust. Zo ben je verzekerd van hoog comfort, dankzij een uitgebreid infotainmentsysteem met navigatie, bluetooth en DAB+ radio en geniet je van airco, cruise control en meer. 

Stationwagen en MPV-modellen

Wij verhuren ruime modellen, zoals een Ford Focus stationwagen of een Ford Mondeo stationwagen. Daarnaast hebben we modellen met een hogere instap, zoals de Renault Grand Scenic of de Ford Kuga. 

Heb je nog meer zitplaatsen of bagageruimte nodig? Overweeg dan eens het huren van een personenbus

Een MPV of station huren met extra opties of services?

Huur je een auto van MABI Mobility dan heb je veel aanvullende mogelijkheden. Wil je extra accessoires of opties huren, zoals winterbanden een trekhaak? Geef dit aan bij je reservering. Ook is het mogelijk om een auto met een automaat te huren of een extra bestuurder te registreren. Wel zo prettig voor lange ritten. Het verlagen van het eigen risico is ook een optie. En het mooie is: een MPV of stationwagen huren bij MABI Mobility is altijd kilometervrij. Bekijk onze informatiepagina over alle mogelijkheden en extra opties.

Vragen over een stationwagon of MPV huren?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over stationwagen of MPV verhuur

Kan ik een station/ MPV huren voor de vakantie?

Bij MABI Mobility kun je voor korte maar ook lange periodes een vakantieauto huren. Wij hebben van hele kleine tot hele grote huurauto’s beschikbaar. Wil je met een grote groep mensen op vakantie? Ook dan kun je bij MABI Mobility terecht. Hiervoor hebben wij personenbussen in ons wagenpark die tot 9 personen en hun bagage kunnen vervoeren. 

Welke modellen stationwagens en MPV's kan ik bij MABI Mobility huren?

Wij verhuren ruime modellen, zoals een Ford Focus stationwagen of een Ford Mondeo stationwagen. Daarnaast hebben we modellen met een hogere instap, zoals de Renault Grand Scenic of de Ford Kuga. 

Kan ik ook een station / MPV huren met een trekhaak of winterbanden?

Opties en accessoires kunnen met de auto geleverd worden. Denk aan winterbanden, TomTom-navigatie of een trekhaak. Je kunt dit meteen bij de huuraanvraag vermelden