MABI Mobility in het kort

Een regionale speler met internationale ervaring.

Onze geschiedenis als autoverhuurbedrijf gaat terug tot 2004 en sinds 2023 heten wij MABI Mobility. Wij zijn onderdeel van Hedin Automotive en hebben maar liefst 19 verhuurlocaties door heel Nederland. 

Behulpzaam, ambitieus en flexibel

Bij MABI Mobility huur je de ideale auto, personenbus of bedrijfswagen – voor een korte of lange periode. Autoverhuur tegen scherpe tarieven zonder compromissen op het gebied van bereikbaarheid, kwaliteit, veiligheid en service. Onder het motto ‘hoe flexibel wil je het hebben?’ bieden wij flexibele verhuurvormen aan die past bij jouw mobiliteitsbehoeften op ieder moment.

Achtergrond van MABI Mobility

In 1989 wordt in Zweden het verhuurbedrijf opgericht, van origine verhuurt het bedrijf grootmaterieel voor in de bossen en voertuigen: Maskin (machine) en Bil (auto) werd samengevoegd tot MABI Mobility.

MABI Mobility werd onderdeel van Hedin Mobility Group, een Zweeds familiebedrijf met activiteiten in 13 Europese landen. Hiermee zijn we één van Europa’s grootste mobiliteitsaanbieders met meer dan 8.000 medewerkers. MABI Mobility opereert momenteel in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Slowakije, Tsjechië, Finland en Noorwegen. 

In Nederland ondernemen wij sinds 2004 als autoverhuurbedrijf. Eerst als Budget Rent-A-Car en later als Stern Autoverhuur. Stern is begin 2022 overgenomen door Hedin Mobility Group en heet sindsdien Hedin Automotive. MABI Mobility vertegenwoordigt de autoverhuuractiviteiten voor Hedin Automotive.

Op dit moment zijn we een grote Nederlandse automotive retailer met meer dan 28 automerken en diensten zoals verhuur, leasing, verzekeren, financiering, verlengde garantie, schadeherstel en bedrijfswagenuitrusting. 

1985

Borås, Zweden

Oprichting Hedin Bil

 

1989

Stockholm, Zweden

Oprichting MABI

1993

Amsterdam

Oprichting Stern Groep

 

2004

Amsterdam

Oprichting Budget Rent-A-Car

2010

Amsterdam

Overname Budget RAC door SternRent

 

2013

Göteborg, Zweden

Overname MABI door Hedin Mobility Group

2022

Zweden + Nederland

Overname Stern Groep door Hedin Mobility Group

 

2023

Nederland

Naamswijziging Stern Autoverhuur naar MABI Mobility

Auto huren? Wij hebben de altijd een oplossing op maat

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van auto's en bedrijfswagens. Voor zowel particulier als bedrijf, voor lange of korte periode. Bij ons huur je jonge, representatieve auto’s verdeeld in diverse klassen of bestelwagens met verschillende laadvermogens - met of zonder laadlift en/of dubbele cabine. Een greep uit ons assortiment:

Hoe flexibel wil je het hebben?

We denken graag met je mee over de beste huuroplossing. Wat zijn je wensen, wat is je budget en hoe lang heb je een auto of bestelwagen nodig? Wij bieden een oplossing op maat met brede service:

  • Daghuur
  • Shortlease
  • Vervangend vervoer
  • Voorloopauto
  • Haal- en brengservice
  • Vakantiewisselauto

Benieuwd wat MABI Mobility Autoverhuur voor jou kan betekenen?

Werken bij MABI Mobility Autoverhuur

Gaat jouw autohart sneller kloppen van meer service en meer aandacht? Meer uitdaging, maar ook meer werkplezier?

Bij ons draait het niet alleen om het verhuren van een auto, maar om het bieden van de complete service. Lijkt het jou leuk om te werken in een team van gemotiveerde collega’s? Bekijk snel onze huidige vacatures.

Heb je nog andere vragen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om je vraag snel te kunnen beantwoorden.