Auto huren in Breda

MABI Mobility is het adres voor het huren van een auto in Breda.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Breda en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Breda kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Breda aan de Belcrumweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Breda
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Breda

Auto huren in de regio Breda? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Belcrumweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Breda

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Breda? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Belcrumweg. De vestiging is goed bereikbaar vanuit de hele stad. Ook vanuit omliggende regio’s zoals Moerdijk, Drimmelen, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Hoogstraten, Zundert en Alphen-Chaam zijn wij snel te bereiken. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over een auto huren in Breda

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Breda een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Hebben jullie ook Mercedes huurauto’s beschikbaar?

Jazeker! MABI Mobility is naast een auto verhuurbedrijf ook dealer van onder andere Mercedes. Hierdoor hebben wij een breed aanbod Mercedes auto’s in onze verhuurvloot.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility Breda