Auto huren in Arnhem

MABI Mobility is hét adres voor autoverhuur in Arnhem

Auto huren in Arnhem

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Arnhem en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Arnhem kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Arnhem aan de Simon Stevinweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Arnhem
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Arnhem

Auto huren in de regio Arnhem? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Simon Stevinweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Arnhem

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Arnhem? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Simon Stevinweg. In Arnhem is onze verhuur vestiging te vinden op de Simon Stevinweg. De vestiging is goed bereikbaar, dus je huurt ook eenvoudig een auto vanuit de regio Duiven of Nijmegen. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Arnhem

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Arnhem een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden.  

Kan ik ook een auto huren vanaf Station Arnhem?

Een huurauto van MABI Mobility haal je als particulier altijd op onze vestiging op. Onze vestigingen zijn doorgaans goed met het openbaar vervoer te bereiken.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility in Arnhem