Auto huren in Zwolle

Bij ons huur je altijd kilometervrij en zonder creditcard. Dat is zorgeloos huren.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Zwolle en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Zwolle kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Zwolle aan de Simon Stevinweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Zwolle
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17.30 uur en telefonisch bereikbaar van 8.00 - 17.30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Zwolle

Auto huren in de regio Zwolle? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Simon Stevinweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Zwolle

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Breda? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Belcrumweg.  De vestiging is goed bereikbaar vanuit de hele stad. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over een auto huren in Zwolle

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs.

Kan ik bij jullie in Zwolle goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst. 

Kan ik bij jullie in Zwolle een auto huren voor een dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor een dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Zwolle