Auto huren in Amsterdam West

Bij MABI Mobility Amsterdam West ben je aan het juiste adres.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Amsterdam West en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Amsterdam West kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Amsterdam West aan de Radarweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Amsterdam West
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Amsterdam West

Auto huren in Amsterdam West? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Radarweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Amsterdam West

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Amsterdam West? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Radarweg. In Amsterdam West is onze verhuur vestiging te vinden op de Radarweg 8. De vestiging is goed bereikbaar, dus je huurt eenvoudig een auto vanuit Oud-West, Westerpark, Bos en Lommer en De Baarsjes. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Amsterdam West

Kan ik bij jullie in Amsterdam West een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Kan ik bij jullie in Amsterdam West goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility Amsterdam West