Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Auto huren in de zomer? Huur nu met 15% korting in de zomervakantie

De zomer komt eraan! Ga op vakantie met een extra grote auto of ruil jouw elektrische auto tijdelijk om voor een benzinevariant. Deze zomer profiteer je bij MABI Mobility namelijk van extra hoge korting op een huurauto. Al onze auto's zijn afgeprijsd, zowel groot als klein, dus boek een vakantie en huur extra voordelig voor één of twee weken. 

Kies hieronder de auto die bij je past en reserveer direct of bekijk ons gehele aanbod online. Veel plezier!

Kies jouw huurauto voor de zomervakantie

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto tijdens de zomervakantie?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Iedere zomervakantie is anders. De een gaat met zijn partner wandelen in de bergen en de ander gaat met het hele gezin naar de Costa del Sol. Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan auto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto selecteren die aansluit op jouw zomervakantie.

2. Betaalbare huurtarieven
Bij MABI Mobility profiteer je van scherpe tarieven en transparantie prijzen. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je meer kunt besteden aan de leuke dingen tijdens je zomervakantie. Heb je vragen? Laat het ons weten.

3. Flexibiliteit in huren
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Of je nu een korte trip maakt of een langere vakantie plant, bij ons vind je de ideale huuroplossing.

Waar gebruik jij je huurauto voor tijdens de zomervakantie?

1. Rijd naar de zon met een huurauto
Als je een auto huurt bij MABI Mobility rijd je kilometervrij en kun je overal in Europa naartoe. Dus, naar welke zonnige bestemming vertrek jij in de zomervakantie? 

2. Zoek de Nederlandse natuur op in een huurauto
In de zomervakantie hoef je het land niet uit om een toptijd te beleven. Huur een auto en ontdek al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft. Trek je wandelschoenen aan en gaan!

3. Grootse plannen tijdens de zomervakantie
Bij MABI Mobility hebben we verschillende type huurauto's, van compacte auto's tot 9-persoons busjes. Dus organiseert jouw vereniging deze zomervakantie een kamp of heb je een familiereünie gepland? Iedereen kan mee met een huurauto van MABI Mobility.

Actievoorwaarden voor goedkoop auto huren in de zomer

Tarieven zijn geldig van zaterdag 6 juli t/m zondag 1 september 2024.

Bekijk hier de huurvoorwaarden van deze actie