Personenauto huren

Ga op avontuur met een huurauto van MABI Mobility.

Huur een personenauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Welke personenauto's kun je huren bij MABI Mobility?

Waar ga je naar toe en met hoeveel personen? Je hebt bij ons de keuze uit verschillende categorieën gebaseerd op hoeveel deuren, zitplaatsen en kofferbakruimte een auto heeft. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor het huren van bijvoorbeeld een compacte stadsauto, een stationwagon voor veel bagage of een grote ruime SUV. Wij bieden verschillende merken personenauto's aan en deze hebben altijd relatief weinig kilometers op de teller en zijn tiptop onderhouden.

Kies een categorie en start direct met kilometervrij huren tegen een scherp tarief! 

Wat voor personenauto wil je huren?

Een auto huren met extra opties en services

Huur je een auto van MABI Mobility dan heb je veel aanvullende mogelijkheden. Wil je extra accessoires of opties huren, zoals winterbanden een trekhaak? Geef dit aan bij je reservering. Ook is het mogelijk om een auto met een automaat te huren of een extra bestuurder te registreren. Wel zo prettig voor lange ritten. Het verlagen van het eigen risico is ook een optie. En het mooie is: een personenauto huren bij MABI Mobility is altijd kilometervrij. Bekijk onze informatiepagina over alle mogelijkheden en extra opties.

Een auto met veel ruimte huren?

Voor elk doel hebben wij een passende auto. Heb je bijvoorbeeld meer ruimte nodig? Dan hebben wij diverse stationswagens, SUV's en personenbussen te huur. Ook verhuren wij bedrijfswagens vanuit onze vestigingen. Dus ga je op een verre reis of ga je verhuizen? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Bekijk alle modellen of neem contact op voor persoonlijk advies voor het huren van een auto.

Meer weten over een personenauto huren bij MABI Mobility?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over een personenauto huren bij MABI Mobility

Kan ik een personenauto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan, maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden.

Betaal ik bij het huren van een personenauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs.

Kan ik ook een (personen)auto huren met een trekhaak of winterbanden?

Opties en accessoires kunnen met de auto geleverd worden. Denk aan winterbanden, TomTom- navigatie of een trekhaak.