Een SUV huren

SUV huren

Een ruime en stoere huurauto.

Een SUV huren bij jou in de buurt

Overweeg jij om een SUV te huren? Goede keuze! Een SUV biedt veel comfort zitruimte en bagageruimte. Daarnaast is de ruimte in de SUV flexibel in te delen, zodat je kunt kiezen voor veel zitplaatsen of juist extra veel kofferbakruimte. Dit maakt het huren van een SUV ideaal voor een verre vakantie of een korte dagtrip. 

Reserveer direct online jouw SUV huurauto of neem contact met ons op voor meer informatie, advies of het reserveren van jouw SUV.

Een SUV huren: welke modellen hebben we voor je klaarstaan?

Wij hebben meerdere merken en modellen SUV's voor je klaarstaan om te huren. Denk hierbij aan een Opel Grandland, Kia Niro of Volvo XC90. Deze zijn allemaal rijk uitgerust en hebben weinig kilometers op de teller. Heb je specifieke wensen voor het huren van een SUV, zoals opties of bijvoorbeeld een trekhaak? Laat het ons weten bij jouw online huuraanvraag of neem contact op met ons via 088 292 60 00.

SUV huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Groningen?

MABI Mobility Autoverhuur heeft heel veel vestigingen verspreid door Nederland. Daardoor is het altijd mogelijk om bij jou in de buurt een SUV te kunnen huren. Wil je de SUV op de ene plek huren en op een andere plek inleveren? Ook dat is mogelijk. Reserveer online jouw SUV huurauto of bekijk onze vestigingen en kom langs. 

Extra opties en services bij het huren van een SUV

Wil je een SUV met een trekhaak, een extra kinderzitje of rijd je het liefst automaat? Of wil je een extra bestuurder toevoegen, omdat je een lange afstand af gaat leggen? Alles is mogelijk. Geef jouw wensen aan bij de huuraanvraag of neem persoonlijk contact op om jouw wensen te bespreken. Bekijk onze informatiepagina en lees meer over de verschillende mogelijkheden en opties. 

Veelgestelde vragen over SUV huren

Kan ik een SUV huren voor mijn vakantie?

Ja, dat kan. Bij ons bepaal je zelf hoe lang je een SUV wilt huren. Dit kan voor een dagtrip zijn, maar dus ook voor een (lange) vakantie.

Wat kost het huren van een SUV bij MABI Mobility?

De kosten van het huren van een SUV hangen af van de gekozen auto en de huurperiode. Je huurt een SUV vanaf zo'n €82 per dag. Daarnaast geldt: hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Welke SUV's kan ik bij MABI Mobility huren?

Wij hebben meerdere merken en modellen SUV's voor je klaarstaan om te huren. Denk hierbij aan een Opel Grandland, Kia Niro of Volvo XC90.

Betaal ik bij het huren van een SUV voor mijn gereden kilometers?

Nee, het huren van een SUV is standaard kilometervrij.

Bij welke vestigingen van MABI Mobility kan ik een SUV huren?

Bekijk hier een overzicht van onze Autoverhuur locaties.

SUV huren bij MABI Mobility

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?