Auto huren in Zaandam

Wij helpen je graag bij het huren van een personenauto, bestelwagen of personenbus. Welkom!

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Zaandam en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Zaandam kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Zaandam aan de Provincialeweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Zaandam

Auto huren in de regio Zaandam? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Provincialeweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Zaandam

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Zaandam? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Provincialeweg. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de stad. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Westzaan, West-Knollendam, Assendelft en Krommenie ben je zo bij onze vestiging. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Zaandam

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Zaandam een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Kan ik bij MABI Mobility in Zaandam ook als particulier een auto huren?

Jazeker! Op onze website kun je direct online een auto reserveren. Ons bellen is uiteraard ook mogelijk. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Zaandam