Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Kilometervrij huren is bij MABI Mobility huren zonder km-toeslag 

Als particulier huur je altijd een auto kilometervrij. Dit betekent dat je geen extra toeslag krijgt voor de gereden kilometers. Uiteraard betaal je nog wel voor de benzine. Dit is niet in de prijs inbegrepen. Dus of je nu een stadsauto, grotere familieauto of bestelbus wilt huren, gaat voor een Opel Astra of Renault Grand Scénic. Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs van al onze huurauto merken en modellen. Geniet dus zorgeloos van je huurauto met de beste mobiliteitsservice van MABI Mobility. 

Reserveer direct jouw kilometervrije huurauto

Autoverhuur vestigingen door heel Nederland

Bij MABI Mobility kun je altijd in de buurt een auto huren. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waar onze huurauto's voor je klaar staan. Wil je weten waar je terecht kunt voor het huren van een auto? 

Vragen over kilometervrij een auto huren? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over kilometervrij huren

Wat betekent kilometervrij huren?   

Kilometervrij (KM-vrij) huren is het aantal vrij te rijden kilometers per dag zonder dat je hier een extra toeslag voor krijgt. Je betaalt nog wel voor de benzine. Dit is niet in de prijs inbegrepen.  

Betaal ik bij het huren van een auto bij jullie voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort bij MABI Mobility tot de standaard huurprijs