Auto huren in Groningen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment huurauto's. Van personenauto tot bestelwagen. Reserveer gemakkelijk online of kom langs.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Groningen en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Groningen kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Groningen aan de Rostockweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Groningen
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Wil je snel over een huurauto beschikken? Neem dan contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg!

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Groningen

Auto huren in de regio Groningen? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Rostockweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Groningen

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Groningen? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Rostockweg. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de stad. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Haren, Paterswolde, Eelde, Zuidhorn, Noordhorn, Sauwerd, Aduard, Bedum, Ten Boer, Harkstede en Foxhol ben je zo bij onze vestiging. Een reservering bij MABI Mobility is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Groningen

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Ik ben student. Kan ik bij jullie een auto huren met studentenkorting?

Een auto huren met studentenkorting kan op dit moment nog niet.  

Kan ik een huurauto van jullie uit Groningen ook inleveren op Schiphol?

Dit gaat helaas niet. Een huurauto van MABI Mobility haal je als particulier altijd op onze vestiging op. Hier moet hij ook weer naar terug worden gebracht.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility Groningen