Verhuiswagen huren

Verhuis je gehele inboedel met MABI Mobility.

Reserveer direct een verhuiswagen

Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Huur een verhuiswagen bij jou in de buurt

Ga je verhuizen en heb je een flinke inboedel om te vervoeren? Een verhuiswagen huren is dan een handige oplossing. Wij verhuren verhuisauto’s, verhuisbusjes en vrachtwagens met of zonder laadklep, van tientallen kwaliteitsmerken. Van de Volkswagen Transporter of Renault Master tot de Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbare modellen. Snel een verhuiswagen nodig? MABI Mobility is door het hele land te vinden en daardoor altijd in de buurt

Een verhuiswagen met laadklep huren

Het verhuizen van grote en zware spullen brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Maak het jezelf gemakkelijk(er) en huur een verhuiswagen met laadklep. Op die manier hoef je minder te tillen en verplaats je spullen eenvoudig in en uit de verhuiswagen. Wij laten je graag zien hoe je de laadklep bedient. Deze is elektrisch te bedienen en kan een groot gewicht aan. 

Neem contact met ons op voor het reserveren van jouw verhuiswagen of voor meer informatie. Gebruik het contactformulier of bel naar 088 292 60 00.

We adviseren je graag over het huren van een verhuiswagen

Bij MABI Mobility vinden wij service net zo belangrijk als kwaliteit. Onze medewerkers adviseren jou graag over welke verhuiswagen het meest geschikt is. Voor vragen over opties, accessoires en de prijzen hiervan staan wij jou graag te woord. 

Vragen over het huren van een verhuiswagen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over een verhuiswagen huren

Kan ik bij jullie een verhuiswagen met lift huren? 

Ja. kunt bij al onze vestigingen terecht voor het huren van een verhuiswagen met lift. Onze vestigingen zitten onder andere in Almere, Breda, Hoofddorp, Den Haag, Groningen en Utrecht. Het huren van een verhuiswagen met lift gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch (via 088 292 60 00) plaatsen. 

Wat kost het huren van een verhuiswagen?

Dit hangt onder andere af van de gekozen verhuiswagen en de huurperiode. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel. Gebruik het contactformulier of bel naar 088 292 60 00.

Waar kan ik terecht voor het huren van een verhuiswagen?

Je kunt bij AL onze vestigingen terecht voor het huren van een verhuiswagen. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht, Purmerend en Zwolle. Het huren van een verhuiswagen gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch (via 088 292 60 00) plaatsen.