Altijd kilometervrij
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Wat heb je nodig om een auto te huren zonder creditcard?

Heb je geen creditcard en wil je wel een auto huren? Bij veel grote verhuurbedrijven is dat niet mogelijk, maar wel bij MABI Mobility! In dat geval huur je een auto met je pinpas. Deze pinpas moet op jouw naam staan. Verder moet je een geldig rijbewijs en geldig paspoort of ID kaart hebben om een auto bij MABI Mobility te kunnen huren.   

Reserveer direct jouw huurauto

Typen huurauto’s zonder creditcard

Je kunt alle merken en typen huurauto’s huren zonder creditcard. Dat betekent dat je keuze hebt uit onder andere : 

  • Personenauto’s
  • Personenbussen
  • Verhuisauto’s

Je huurt je auto direct online. 

Profiteer ook van onze tijdelijke huuracties. Bekijk ze op de actiepagina of neem contact op met onze afdeling verhuur voor persoonlijk advies. Zij helpen je graag met je reservering. Of reserveer meteen online de auto die je met pinpas of creditcard wil huren. 

Vragen over het huren zonder creditcard? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over het auto huren zonder creditcard

Kan ik bij MABI Mobility een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan.