Auto huren in Den Haag

Bij MABI Mobility vind je altijd de juiste huurauto. Wij zijn de verhuurspecialist van Den Haag.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Den Haag en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Een auto huren in de regio Den Haag kan gemakkelijk en voordelig bij MABI Mobility. Je kunt terecht bij onze vestiging in Den Haag aan de Mercuriusweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Den Haag
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Den Haag

Auto huren in de regio Den Haag? Bij onze MABI Mobility vestiging aan de Mercuriusweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Den Haag

Naast de ruime keuze profiteer je bij MABI Mobility van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Den Haag? Reserveer dan snel jouw auto bij onze centraal gelegen vestiging aan de Mercuriusweg. Een auto huren is dus snel en probleemloos geregeld, ongeacht waar je in de stad woont. Van Den Haag Centrum, tot Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidscheveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen en Segtbroek: onze vestiging is snel bereikbaar.  

Veelgestelde vragen over auto huren in Den Haag

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Den Haag een auto huren voor een dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor een dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt. 

Kan ik ook een auto huren vanaf Den Haag Centraal Station?

Een huurauto van MABI Mobility haal je als particulier altijd op onze vestiging op. Onze vestigingen zijn doorgaans goed met het openbaar vervoer te bereiken.  

Scherpe huuracties van MABI Mobility Den Haag