9-persoonsbus huren

Neem al je familie of vrienden mee in een negen persoonsbus van MABI Mobility.

Huur een bus voor 9 personen

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Een 9-persoonsbus huren bij MABI Mobility

Ga je op stap met een grote groep en heb je een personenbus voor negen personen nodig? Bij MABI Mobility kun je eenvoudig en snel een 9-persoonsbus huren op al onze locaties in Nederland. Onze bussen zijn standaard rijk uitgerust en hebben weinig kilometers op de teller. Reserveer direct jouw 9-persoonsbus online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. 

Huur een grote personenbus voor vakantie en wintersport

Wil je naar het buitenland met jouw 9-persoons bus? Dat kan. In de volgende landen mag je op reis met onze personenbus: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.  

Reserveer vandaag nog jouw negen persoonsbus online en ga zorgeloos met vrienden en familie op weg! Liever persoonlijk contact? Bel dan naar 088 292 60 00. Wij helpen je graag.

Zakelijk een 9-persoonsbus huren

Organiseer je een evenement en moet je een grote groep mensen vervoeren? Of heb je tijdelijk een pendelbus nodig? In dat geval is het huren van een negen persoonsbus erg handig. Bij MABI Mobility zijn de mogelijkheden erg gevarieerd. Zo is het ook mogelijk om extra bestuurders te registreren voor een meerprijs.  

Vragen over het huren van een 9-persoonsbus?

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veel gestelde vragen over het huren van een 9-persoons busje

Mag ik met een gehuurde 9-persoons bus op vakantie naar het buitenland?

Ja, dat mag. Je mag op reis in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje (met uitzondering van Ceuta en Melilla), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Wat kost het huren van een busje voor 9 personen bij MABI Mobility?

Dat hangt af van de gekozen huurperiode. Reserveer direct jouw bus online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel.