Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Onze Pasen actie is verlopen

Onze kortingsactie tijdens Pasen is helaas verlopen, maar voordelig een auto huren kan bij MABI Mobility altijd. Reserveer direct online jouw huurauto of bekijk één van onze andere acties voor voordelen en korting.

Volgend jaar kun je weer profiteren van een kortingsactie tijdens Pasen, dus we zien je graag terug!

Kies je huurauto

Kies voor vrijheid en huur een auto tijdens Pasen bij MABI Mobility Autoverhuur

Maak deze Pasen extra speciaal met een avontuurlijke rit! Huur een auto bij ons en geniet van de vrijheid om te verkennen, ontdekken en ontspannen. Met 15% korting op onze tarieven tijdens Pasen, is het de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken en nieuwe bestemmingen te verkennen. Of je nu een weekendje weg wilt of een roadtrip plant met vrienden en familie, wij bieden de perfecte auto voor jouw behoeften. Reserveer nu en maak van deze Pasen een onvergetelijk avontuur op wielen!

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto tijdens de paasvakantie?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Bij MABI Mobility begrijpen we dat elke reis uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan auto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto kiezen die bij jouw vakantieplannen past.

2. Betaalbare huurtarieven
Geniet van scherpe tarieven en transparante prijzen bij MABI Mobility. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je meer kunt besteden aan de leuke dingen tijdens je vakantie. 

3. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Of je nu een korte trip maakt of een langere vakantie plant, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Waar gebruik jij je huurauto voor deze Pasen?

1. Bezoek je familie tijdens een paasbrunch
Stap in je huurauto en rijd zorgeloos naar een gezellige paasbrunch of -diner. Met een huurauto ben je flexibel en kun je gemakkelijk van de ene naar de andere locatie reizen, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of de planning van anderen.

2. Weekendje weg tijdens Pasen
Het lange weekend vrij is een uitermate geschikt moment voor een weekend weg. Met een huurauto van MABI Mobility rijd je kilometervrij en reis je eenvoudig af naar iedere bestemming in Nederland. Daarnaast hebben wij verschillende type huurauto's, geschikt voor ieder gezelschap.

3. Ga de natuur in
Pasen valt vaak in de lente, wanneer de natuur tot leven komt met prachtige bloemen en groen. Een huurauto stelt je in staat om mooie plekjes in de natuur te verkennen, waar je kunt genieten van een picknick of wandeling.

Actievoorwaarden auto huren met Pasen

Tarieven zijn geldig van 1 maart 2024 t/m 15 april 2024. Klik hier voor de actievoorwaarden.