Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Onze Pinksteractie is verlopen

Onze kortingsactie tijdens Pinksteren is helaas verlopen, maar voordelig een auto huren kan bij MABI Mobility altijd. Reserveer direct online jouw huurauto of bekijk één van onze andere acties voor voordelen en korting.

Volgend jaar kun je weer profiteren van een kortingsactie tijdens Pinksteren, dus we zien je graag terug!

Kies je huurauto

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto tijdens Pinksteren?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Bij MABI Mobility begrijpen we dat elke reis uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan auto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto kiezen die bij jouw vakantieplannen past.

2. Betaalbare huurtarieven
Geniet van scherpe tarieven en transparante prijzen bij MABI Mobility. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je meer kunt besteden aan de leuke dingen tijdens je vakantie. 

3. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Of je nu een korte trip maakt of een langere vakantie plant, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Waar gebruik jij je huurauto voor tijdens Pinksteren?

1. Vier Pinksteren ergens in Europa
Met een huurauto van MABI Mobility rijd je kilometervrij en mag je overal in Europa naartoe. Dus, naar welke zonnige bestemming rijd jij tijdens Pinksteren? 

2. Plan een midweek in mei in de natuur
Pinksteren valt in de lente, wanneer de natuur tot leven komt met prachtige bloemen en groen. Dus huur een auto en trek de natuur in om tot rust te komen of om te fietsen of wandelen.

3. Trek er met het hele gezin op uit tijdens Pinksteren
Pinksteren is het ideale moment om met het hele gezin een dagje uit te plannen. Denk aan een bezoek aan een pretpark, dierentuin, musea of andere een attractie. Wij hebben verschillende type huurauto's, van compacte auto's tot 9-persoons busjes, dus het hele gezin kan mee.

Actievoorwaarden auto huren Hemelvaart

Deze actie is geldig van 1 mei tot en met 1 juni.

Bekijk hier de algemene huurvoorwaarden