Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Auto huren met 15% korting tijdens het EK en de Olympische Spelen

De sportzomer staat voor de deur: het EK in Duitsland en de Olympische Spelen in Parijs. Twee prachtige sportevenementen op rijafstand! Huur nu extra voordelig een auto bij MABI Mobility Autoverhuur en moedig onze sporters aan. Al onze auto's zijn afgeprijsd, zowel groot als klein, dus reserveer direct jouw huurauto.

Kies hieronder de auto die bij je past en reserveer direct of bekijk ons gehele aanbod online. Veel plezier!

Kies jouw huurauto voor de sportzomer

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Ga je met zijn tweeën of met een heel gezelschap naar een wedstrijd? Bij MABI Mobility vind je een breed assortiment huurauto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto kiezen die past bij jouw plannen.

2. Betaalbare huurtarieven
Een bezoekje aan het EK of de Olympische Spelen is al duur genoeg. Daarom profiteer je bij ons van scherpe tarieven en transparante prijzen. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je tijdens je trip meer te besteden hebt.

3. Flexibel een auto huren voor het EK of de Olympische Spelen
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Reserveer direct een huurauto of neem vrijblijvend contact op voor advies op maat. Wij helpen je graag bij het vinden van een fijne huurauto voor het bezoeken van het EK of de Olympische Spelen.

Actievoorwaarden

Tarieven zijn geldig van 14 juni t/m zondag 11 augustus 2024.

Bekijk hier de huurvoorwaarden van deze actie