Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Auto huren met Koningsdag? Profiteer van 15% extra korting!

Lang leve de koning en lang leve korting! Bij MABI Mobility trakteren wij op de verjaardag van de koning met extra voordeel: krijg maar liefst 15% extra korting! Dus, waar ga jij naartoe?

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en prijzen. Kies de auto die bij je past, reserveer jouw huurauto voor Koningsdag en profiteer van korting.

Kies jouw huurauto voor Koningsdag

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto op Koningsdag?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Bij MABI Mobility begrijpen we dat elke reis uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan auto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto kiezen die bij jouw vakantieplannen past.

2. Betaalbare huurtarieven
Geniet van scherpe tarieven en transparante prijzen bij MABI Mobility. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je meer kunt besteden aan de leuke dingen tijdens je vakantie. 

3. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Of je nu een korte trip maakt of een langere vakantie plant, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Waar gebruik jij je huurauto voor tijdens Koningsdag?

1. Laad de huurauto vol en verkoop maar
Grootse plannen voor de vrijmarkt? Huur een auto tijdens Koningsdag en laad de auto helemaal vol. Wij hebben verschillende type huurauto's, dus er is er altijd eentje die bij jouw hoeveelheid spullen past.

2. Weekendje weg tijdens Koningsdag
Huur een auto tijdens Koningsdag en bezoek een andere stad. Ontdek de vrijmarkt, speciale activiteiten en concerten. Er valt zoveel te beleven!

3. Ga de natuur in op Koningsdag
Liever niet de drukte opzoeken tijdens Koningsdag? Een huurauto stelt je in staat om mooie plekjes in de natuur te verkennen, waar je kunt genieten van een picknick of wandeling.

Actievoorwaarden auto huren op Koningsdag

De koningsdag actie is geldig van 1 april tot en met 6 mei. 

Bekijk hier de algemene huurvoorwaarden