YES! To full experience

Wil jij ervaren hoe het is om elektrisch én luxueus dagelijks vervoer te hebben? Rijden in een 100% elektrische SUV met unieke technische (veiligheids)snufjes voor een korte tijd, maar lang genoeg om gewend te raken? Dat kan nu met dit unieke aanbod: huur de Hongqi E-HS9 per dag of voor een langere periode. 

 • 100% elektrisch met 465 km actieradius
 • 551 pk
 • 6 zitplaatsen

YES! To shortlease

Zowel privé als zakelijk kun je bij ons huren en shortleasen: ervaar de Hongqi E-HS9 voor langere tijd door de unieke Hongqi huurabonnementen van MABI Mobility. Nu tegen een zeer aantrekkelijk actietarief vanaf € 56,26 per dag, bij een minimale huurperiode van 30 dagen.

 • Huren per dag of per maand
 • Inclusief pechhulp en verzekeringen
 • Exclusief bij MABI Mobility!

Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt

 

Actievoorwaarden: 

 • Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing
 • Actietarief geldig tot 30 juni 2024
 • Inclusief 24/7 pechhulp in Europa en allrisk verzekering met WA-dekking
 • Inclusief 100 vrije kilometers per dag; meerprijs per kilometer € 0,30 (€ 0,25 excl. BTW)
 • Exclusief oplaadkosten
 • Particulier alleen te huren via creditcard en bestuurder dient 25 jaar of ouder te zijn
 • Particulier is het eigen risico bij niet verhaalbare schade € 900,- per schadegebeurtenis; verlagen naar € 500,- mogelijk voor € 9,50 per dag
 • Zakelijk is het eigen risico bij niet verhaalbare schade € 500,- per schadegebeurtenis

YES! To Hongqi E-HS9

De elektrische prestaties van de E-HS9 zijn uniek in zijn segment. Hij is speciaal ontwikkeld om jou in stijl te vervoeren en zit boordevol luxe noviteiten om iedere rit zo aangenaam mogelijk te maken. De Hongqi E-HS9 heeft een rijbereik tot maar liefst 465 kilometer (WLTP).

De luxe President uitvoering heeft een vermogen van 551 pk en bezit maar liefst zes zitplaatsen. Met een ingeklapte achterbank kun je er veel bagage in kwijt, ideaal voor op vakantie of tijdens de rijdienst voor je sportteam.

Langere periode een luxe elektrische SUV huren?

Het luxe gevoel stopt niet bij de ruimte die je ervaart in de royale stoelen of van de grote displays. Het gaat verder in bijvoorbeeld de luchtvering en het alcantara leder wat luxe en comfortabel aanvoelt. Naast de luxe noviteiten is de E-HS9 standaard uitgerust met verschillende geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Veiligheid is altijd een belangrijk thema geweest voor Hongqi, sinds 1958 onderdeel van de Chinese FAW Group.

Neem voor meer informatie over de Hongqi E-HS9 of ons abonnement vrijblijvend contact op. We adviseren je graag!

Huur de Hongqi E-HS9 bij MABI Mobility

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om je vraag snel te kunnen beantwoorden. 

Let op: Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing!

Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing boven de algemene voorwaarden. Inclusief 24/7 pechhulp in Europa, allrisk verzekering met WA-dekking en 100 vrije kilometers per dag; meerprijs per kilometer € 0,30 (€ 0,25 excl. BTW). Exclusief oplaadkosten.
Particulier alleen te huren via creditcard en bestuurder dient 25 jaar of ouder te zijn. Eigen risico bij niet verhaalbare schade € 900,- per schadegebeurtenis; verlagen naar € 500,- mogelijk voor € 9,50 per dag. Zakelijk is het eigen risico bij niet verhaalbare schade € 500,- per schadegebeurtenis.

De actie is geldig tot 30 Juni 2024