Auto huren in Alkmaar

MABI Mobility is hét adres voor autoverhuur in Alkmaar en omgeving.

Zoek en reserveer je huurauto

Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Autoverhuur in Alkmaar en omstreken bij MABI Mobility (voorheen Stern Autoverhuur)

Ga je op pad en heb je een huurauto nodig? Kies voor MABI Mobility in Alkmaar. Je vindt onze vestiging aan de Helderseweg 52 en hier vind je een ruim aanbod aan personenauto's en bestelwagens om te huren. Naast een breed aanbod huurauto's profiteer je van scherpe all-in prijzen en huur je bij ons standaard kilometervrij.

Openingstijden MABI Mobility Alkmaar
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Heb je snel een huurauto nodig? Neem dan direct contact op met onze vestiging. We staan graag voor je klaar en helpen je snel op weg.

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren én lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Alkmaar

Huurauto nodig in de regio Alkmaar? Bij MABI Mobility hebben voor iedere gelegenheid een passende huurauto klaarstaan: van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Naast een jong gebruikte huurauto kun je kiezen voor verschillende opties en extra's, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Alkmaar

Bij MABI Mobility profiteer je van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Alkmaar? Reserveer dan jouw huurauto bij onze vestiging aan de Helderseweg 52 in Alkmaar. Je vindt onze autoverhuur locatie op een gunstige plek direct naast de N245 en je bent zo in omringende plaatsen zoals Heerhugowaard, Heiloo of Bergen. 

Veelgestelde vragen over een auto huren in Alkmaar

Kan ik bij jullie in Almere een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden. 

Kan ik bij jullie in Almere een auto huren voor de vakantie?

Jazeker! Wij hebben een ruim aanbod auto’s van personenwagen tot bestelbus. Deze kan op verzoek worden geleverd met trekhaak - voor bijvoorbeeld de caravan -, navigatie of voor de wintersport met winterbanden. 

Scherpe huuracties van MABI Mobility Alkmaar