Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Auto huren in de meivakantie? Tijdelijk 15% extra korting!

De meivakantie: een heerlijke onderbreking van het drukke leven. Vaak gepaard met goed weer en leuke uitjes. En leuke uitjes is iets wat we als MABI Mobility zijnde maar wat graag faciliteren. Profiteer daarom tijdens de meivakantie van extra hoge korting. Al onze auto's zijn afgeprijsd, zowel groot als klein. Dus boek een dagje weg met het gezin, ga een week(end) weg met vrienden of trek de natuur in!

Ontdek hieronder ons aanbod huurauto's en bekijk de prijzen. Kies de auto die bij je past, reserveer jouw huurauto voor de meivakantie en profiteer van korting!

Kies jouw huurauto voor de meivakantie

Waarom kies je voor MABI Mobility voor een huurauto in de meivakantie?

1. Ruime keuze aan huurauto's
Bij MABI Mobility begrijpen we dat elke reis uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan auto's, van compacte modellen tot ruime gezinswagens en 9-persoons busjes. Zo kun je de ideale huurauto kiezen die bij jouw vakantieplannen past.

2. Betaalbare huurtarieven
Geniet van scherpe tarieven en transparante prijzen bij MABI Mobility. Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid. We geloven in eerlijke en betaalbare tarieven, zodat je meer kunt besteden aan de leuke dingen tijdens je vakantie. 

3. Flexibiliteit
Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Of je nu een korte trip maakt of een langere vakantie plant, wij passen ons aan aan jouw behoeften.

Waar gebruik jij je huurauto voor in de meivakantie?

1. Vier de meivakantie ergens in Europa
Met een huurauto van MABI Mobility rijd je kilometervrij en mag je overal in Europa naartoe. Dus, naar welke zonnige bestemming rijd jij in de meivakantie? 

2. Plan een midweek in mei in de natuur
De meivakantie valt in de lente, wanneer de natuur tot leven komt met prachtige bloemen en groen. Dus huur een auto en trek de natuur in om tot rust te komen of om te fietsen of wandelen.

3. Trek er met het hele gezin op uit tijdens de meivakantie
De meivakantie is het ideale moment om met het hele gezin een dagje uit te plannen. Denk aan een bezoek aan een pretpark, dierentuin, musea of andere een attractie. Wij hebben verschillende type huurauto's, van compacte auto's tot 9-persoons busjes, dus het hele gezin kan mee.

Actievoorwaarden auto huren meivakantie

De meivakantie is geldig van 1 april tot en met 6 mei.

Bekijk hier de algemene huurvoorwaarden