Shortlease een Lotus Eletre

Benieuwd hoe het is om te rijden in een Lotus Eletre? Wil je de ongekende snelheid en acceleratie van deze Hyper SUV zelf ervaren? Dit is nu mogelijk! De Lotus Eletre is te huren via shortlease. Bij MABI Mobility ben je aan het juiste adres voor het huren van een Lotus Eletre.

Van de prestaties van de Eletre zul je versteld staan

De Lotus Eletre is uniek in zijn soort. Met een vermogen tot maar liefst 905 pk en een 0-100 km/h sprint van 2,95 seconden is de Eletre ongekend snel. De topsnelheid van 265 km/h is ook niet misselijk. Uiteraard moet de Eletre ook weer opgeladen worden, en ook dat doet hij razendsnel. In slechts 20 minuten wordt een actieradius van 400km bijgeladen. De Eletre is een Hyper SUV die beschikt over het echte DNA van Lotus als raceauto fabrikant. Hiermee kun je de Eletre rijden als een luxe en comfortabele allround SUV, maar ook als een echt racemonster.

Ervaar de Lotus Eletre

 

Actievoorwaarden:

  • Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing
  • Inclusief 24/7 pechhulp in Europa en allrisk verzekering met WA-dekking
  • Inclusief 100km vrij rijden per dag; meerprijs per kilometer € 0,20 excl. BTW
  • Exclusief oplaadkosten
  • Bestuurder dient 25 jaar of ouder te zijn
  • Eigen risico voor niet verhaalbare schade bedraagt € 750,00

De Eletre zit vol luxe en handigheden

In de Eletre is een overvloed aan luxe en handigheden te vinden. Zo zijn de voorstoelen 20-voudig verstelbaar en beschikken ze over de mogelijkheid tot verwarming en massage. Hiermee wordt je reis nog comfortabeler. Voorin vind je een 15,1 inch groot infotainmentscherm met tal van opties.

Aan ruimte is er ook geen gebrek in de Eletre. De Eletre beschikt namelijk over maar liefst 688 liter bagageruimte. Wanneer je de achterbank neerklapt groeit de bagageruimte nog verder naar maar liefst 1532 liter. Met hierbij ook nog een handige frunk onder de motorkap die goed is voor een opbergruimte van 46 liter kom je geen ruimte te kort.

Veelgestelde vragen over de Lotus Eletre huren bij MABI Mobility

Wat kost het per maand om een Lotus Eletre te huren?

De prijs voor Shortlease per maand bedraagt €2888,- excl. BTW. Dit is op basis van 100km per dag. Per extra km betaal je €0,20 extra. 

Kan ik een Lotus Eletre ook voor een korte periode huren?

De Lotus Eletre is alleen per maand te huren.

Wat zijn de prestaties van de Lotus Eletre?

Hij heeft standaard een vermogen van 603 pk en een maximale actieradius van 600 km (WLTP). De topuitvoering, aangeduid met R, heeft een vermogen van maar liefst 905 pk. Hiermee zit je binnen 3 seconde op de 100 km/h.

Hoe oud moet je zijn om een Lotus Eletre te kunnen huren?

Om een Eletre te kunnen huren moet je minimaal 25 jaar oud zijn. Daarnaast moet je uiteraard in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. 

Huur de Lotus Eletre bij MABI Mobility

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om je vraag snel te kunnen beantwoorden. 

Let op: Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing!

Aanvullende huurvoorwaarden van toepassing boven de algemene voorwaarden. Inclusief 24/7 pechhulp in Europa, allrisk verzekering met WA-dekking en 100 vrije kilometers per dag; meerprijs per kilometer € 0,20 excl. BTW. Exclusief oplaadkosten.
Zakelijk is het eigen risico bij niet verhaalbare schade € 750,- per schadegebeurtenis.

De actie is geldig tot 30 Juni 2024